Zoja Zec piling za telo i maska za lice

20:36

Ćao drugari,

Večeras vam prestavljam brend na koji sam sasvim slučajno naletela, a to je Zoja Zec
Imaju kolekciju 100% prirodnih preparata za negu kože. Za sada imaju masku za lice, piling za telo i tonik za lice. Ja sam probala masku i piling, tako da ću vam za sada samo o njima pričati.




Prvo što me je privuklo kod ovih proizvoda je to što su potpuno prirodni. Volim da znam čime tačno negujem svoje telo.

Piling za telo: Mešavina  pržene kafe, hladno presovana ulja suncokreta i slatkog badema, šećer, morska so, cimet, vitamin E i etarska ulja slatke i gorke narandže. Kafa stimuliše cirkulaciju krvi i pomaže u uklanjanju celulita, strija, akni i ožiljaka. Ulje slatkog badema hidrira i smanjuje pigmentaciju kože. Morska so čisti kožu i uklanja mrtve ćelije. I pored svega toga - JAKO dobro miriše! Mešavina mirisa kafe i narandže mi jako prija. S' obzirom da piling sadrži šećer, koji je malo grublji i uklanja sve te mrtve ćelije, koža nakon upotrebe bude neverovatno mekana. 



Maska za lice: Obožavam maske za lice, i jako sam dugo tražila neku koja mi odgovara i temeljno čisti lice tako da kad legnem da spavam znam da više nemam ni trunku šminke na sebi. Ova maska radi svoj posao. U prahu je i meša se sa vodom dok se ne dobije smesa koja se prstima ili četkicom nanosi na lice. Skoro je crna, a kada se osuši postaje siva i dobija tu neku teksturu maltera koju ja jako volim kod maski. Sadrži aktivni ugalj koji se ponaša kao magnet i vezuje sve nečistoće za sebe, i zeolit, koji eliminiše toksine koji uzrokuju pojavu akni i masnu kožu. Ja imam mešovitu kožu i maska mi savršeno odgovara.




Ako vam se dopada nešto od ovih proizvoda možete ih naručiti na njihovom sajtu www.zojazec.com; cene su povoljne za ovako kvalitetne i potpuno prirodne proizvode i dostava je besplatna. 

Nadam se da vam se dopao ovaj post!

Do sledećeg kuckanja,

Jovana xx


You Might Also Like

4 comments

  1. Ćao, Jovana, super je post, nikada do sad nisam stavljala pilinge i maske za lice, a ne verujem ''hemiji'' , ovaj post je došao u pravom trenutku, samo kao novajlila želela bih da znam koliko je 120 grama tj. jedno korišćenje, više? Nova sam u tome, razumi. :D
    P.S. Super je planer koristim ga već par dana, hvala što si podelila. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Drago mi je da ti se sviđa i što koristiš planere! :)
      Pa u toj jednoj kesici imaš dovoljno smese za odprilike 10 korišćenja. Ako ga koristiš manje (ja ga npr. koristim samo na mestima gde imam celulit), sigurno će ti duže trajati :)

      Delete
  2. Nedavno sam naletela na ove proizvode i drago mi je što potvrđuješ da su dobri, pa ću se i ja usuditi da probam :-).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da će se i tebi dopasti! :)

      Delete

Popular Posts

Facebook

Subscribe